Ontwikkel je verder bij MEEVivenz

Stagelopen bij MEEVivenz? Dat kan. Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen terecht. En niet alleen binnen het Sociaal Domein. Dit geldt ook voor stagemogelijkheden op ondersteunende (staf)afdelingen bijvoorbeeld finance, administratie, ICT of communicatie.

De stageduur varieert van een paar weken tot een jaar en je krijgt een stagevergoeding. Met jaarlijks vele stageplekken zit er vast een stage voor je bij.

Heb je interesse in het werken bij  onze organisatie, bekijk dan onze vacatures op de vacaturepagina.

Iedereen is goed en persoonlijk te bereiken

Momenteel ben ik bezig met de afronding van mijn afstudeerstage. Deze duurde in totaal 20 weken.

Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ondanks de grootte van de organisatie heb ik het gevoel gehad dat iedereen goed en persoonlijk te bereiken was.

De dagen dat ik op kantoor in Dordrecht (Binnen Kalkhaven) zat heb ik ook met plezier beleefd, zeker gezien de uitstraling van het pand en het uitzicht.

Ik zou iedereen, van vrijwilliger tot manager, aan kunnen raden om voor een organisatie als MEEVivenz te werken.

Damian Thijs, stagiair

Persoonlijke verhalen van jouw toekomstige collega’s

Adindah, Michael en Irsis vertellen jou alles over hun carrière bij MEEVivenz. Ze vertellen je niet alleen hoe ze bij ons gestart zijn en waar ze nu staan in onze organisatie maar ook over hun mogelijkheden in de toekomst.

Buddyzorg geportretteerd op tv

Bekijk de NPO 2 Kruispunt-aflevering over Buddyzorg MEE Drechtsteden.
Mensen met uiteenlopende problemen komen bij Buddyzorg terecht. Samen met de coördinator wordt 
besproken wat de vragen zijn en wordt er een trajectplan gemaakt. Het doel is om tot een menswaardig en leefbaar leven te komen. De buddy staat de persoon bij met het doorlopen van de stappen uit het trajectplan. Mensen die dak- of thuisloos zijn, sociale of psychiatrische problemen hebben, verslaafd zijn of in detentie zitten, dan wel vrij komen, kunnen bij Buddyzorg terecht. Buddyzorg werkt voor deze mensen nauw samen in een netwerk met de andere organisaties in de Drechtsteden om de krachten te bundelen en elkaar te versterken.