Ontwikkel je verder bij MEEVivenz

Stagelopen bij MEEVivenz? Dat kan. Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen terecht. En niet alleen binnen het Sociaal Domein. Dit geldt ook voor stagemogelijkheden op ondersteunende (staf)afdelingen bijvoorbeeld finance, administratie, ICT of communicatie.

De stageduur varieert van een paar weken tot een jaar en je krijgt een stagevergoeding. Met jaarlijks vele stageplekken zit er vast een stage voor je bij.

Heb je interesse in het werken bij  onze organisatie , maar staat er in ons vacature- overzicht nét niet de baan die jou als een jasje past? Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste en leergierige collega’s, dus wij nodigen je van harte uit om een open sollicitatiebrief te mailen naar  stage@meevivenz.nl

Stagiaires HBO Sociaal Werk 3e jaar

Onze organisatie heeft ervaren sociale professionals, die werken met bezieling en hard nodig zijn in de toekomst! Graag investeren wij dan ook in jouw schoolloopbaan door je te ondersteunen bij het leren in de praktijk.

Ben jij een enthousiaste sociaal werker in spe, die gelooft in de eigen kracht van mensen? Wil jij mensen verder helpen door naast hen te staan en samen op te trekken in het zoeken naar oplossingen? Zie jij de mens achter zijn of haar problematiek met behalve tekortkomingen, ook unieke talenten? Dan horen wij graag van jou! Diverse sociale (wijk)teams hebben ruimte voor het begeleiden van Stagiaires HBO Sociaal Werk 3e jaar.

Meer informatie of solliciteren?
Bekijk de complete vacature op de vacaturepagina.
Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met onze stagecoördinator stage@meevivenz.nl

Iedereen is goed en persoonlijk te bereiken

Momenteel ben ik bezig met de afronding van mijn afstudeerstage. Deze duurde in totaal 20 weken.

Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ondanks de grootte van de organisatie heb ik het gevoel gehad dat iedereen goed en persoonlijk te bereiken was.

De dagen dat ik op kantoor in Dordrecht (Binnen Kalkhaven) zat heb ik ook met plezier beleefd, zeker gezien de uitstraling van het pand en het uitzicht.

Ik zou iedereen, van vrijwilliger tot manager, aan kunnen raden om voor een organisatie als MEEVivenz te werken.

Damian Thijs, stagiair

Persoonlijke verhalen van jouw toekomstige collega’s

Adindah, Michael en Irsis vertellen jou alles over hun carrière bij MEEVivenz. Ze vertellen je niet alleen hoe ze bij ons gestart zijn en waar ze nu staan in onze organisatie maar ook over hun mogelijkheden in de toekomst.

Buddyzorg geportretteerd op tv

Bekijk de NPO 2 Kruispunt-aflevering over Buddyzorg MEE Drechtsteden.
Mensen met uiteenlopende problemen komen bij Buddyzorg terecht. Samen met de coördinator wordt 
besproken wat de vragen zijn en wordt er een trajectplan gemaakt. Het doel is om tot een menswaardig en leefbaar leven te komen. De buddy staat de persoon bij met het doorlopen van de stappen uit het trajectplan. Mensen die dak- of thuisloos zijn, sociale of psychiatrische problemen hebben, verslaafd zijn of in detentie zitten, dan wel vrij komen, kunnen bij Buddyzorg terecht. Buddyzorg werkt voor deze mensen nauw samen in een netwerk met de andere organisaties in de Drechtsteden om de krachten te bundelen en elkaar te versterken.