Inspiratie en ontspanning

‘De boog kan niet altijd gespannen staan’ is een wijze les om vitaal te blijven.
Maak bewust tijd voor inspirerende momenten en ontspanning, en ervaar hoe ze je welzijn en geluk vergroten. Door momenten van inspiratie geef je ruimte aan creativiteit en vernieuwing, wat de kwaliteit van je leven verhoogt. Ontspanning is niet alleen een beloning, maar ook een essentiële bron van energie en stress vermindering, waardoor je als mens veerkrachtiger worden.

Productaanbod

Cultuur Werkt

Beschrijving
De drukte in je leven vraagt veel van je. Om in balans te blijven is het belangrijk om ook voldoende tijd te besteden aan onstspanning en inspiratie. Met CultuurWerkt! weet je altijd welke cultuuractiviteiten er bij jou in de buurt te doen zijn. Profiteer van exclusieve kortingen op musea, musicals en concerten en nog meer.

Wie betaalt: MeeVivenz (maximaal deelnemers)

Personeelsvereniging MEEVivenz

Beschrijving
De Personeelsverenging van MEEVivenz bruist en organiseert een aantal keer per jaar leuke activiteiten die ontspannen en verbinden. Ontmoet je collega’s uit je team en andere delen van MEEVivenz. Wij hebben zoveel leuke mensen in dienst, je staat er versteld van! Samen leuke ervaringen opdoen, ’te land te zee of in de lucht’. Kom erbij, meldt je aan via email : personeelsvereniging@meevivenz.nl

Wie betaalt: Je betaalt maandelijks van je salaris automatisch euro 5. Bestuur betaald euro 2,- per maand.

Lees meer →

The Happy Activist

Beschrijving
Een bloeiende samenleving begint met sterke wortels. Daarom steunen wij duurzame en sociale initiatieven van onderop. Met onze dagelijkse video’s helpen we ze aan de aandacht die ze verdienen. En de rest van Nederland aan een beter humeur.

 

Lees meer →

Teamuitje

Beschrijving
Het hele jaar door wordt er hard gewerkt in teamverband; schouder aan schouder. Na inspanning is het tijd voor ontspanning! Het is een goede traditie dat – met financiële steun van MEEVivenz – collega’s met hun team jaarlijks met elkaar een teamuitje organiseren.

Wie betaalt: MeeVivenz
Kosten: €20,00

Lees meer →