Mentale vitaliteit

Mentale vitaliteit is essentieel voor jouw welzijn en prestaties. Dat komt omdat het je concentratie en veerkracht bevorderd en stress vermindert. Door proactief aan je mentale gezondheid te werken, creëer je ook ruimte om oplossingen te vinden en zowel privé als op het werk succes(jes) te boeken. Wij weten allemaal hoe belangrijk het is om voldoende ‘succeservaringen’ te hebben in ons leven.

Productaanbod

Mantelzorg power

Beschrijving
Om mantelzorg in balans te brengen met wat jij zelf nodig hebt, kun je soms wel wat hulp gebruiken. Om goed voor een ander te kunnen zorgen, moet je ook goed voor jezelf zorgen! Onderzoek wat je nodig hebt en ga aan de slag met de adviezen van experts voor op het werk en thuis

Contact gegevens: M-Power (mantelzorgpower.nl). Overheidsinformatie.

Kosten: Geen extra kosten

 

Workshop "Bordje Vol" voor Mantelzorgende collega's

Beschrijving
Ben jij ook mantelzorger? Dan is het belangrijk om een goede werk-privé balans te houden. Er kan soms “letterlijk” veel op je bordje liggen. Hoe verdeel je je energie, geef je grenzen aan en blijf je vitaal en energiek? Dat laten wij je zien in deze workshop

Kosten: Geen extra kosten

 

Online Mindfullness thuistraining

Beschrijving
Wil je je wat meer rust ervaren? De VGZ Mindfulness Coach is er voor dat beetje extra ontspanning. Kies uit de meer dan 100 Nederlandstalige oefeningen. Van bodyscan tot wandelmeditatie.

Kosten: Geen extra kosten

 

Online Mindfullness 14 oefeningen

Beschrijving
Mindfulness betekent leven in het hier en nu. We doen van alles, maar staan hier zelden bij stil. Door mindfulness te beoefenen train je jouw opmerkzaamheid door te leven in het heden. Maar hoe werken mindfulness oefeningen?

Kosten: Geen extra kosten

 

Resilians

Beschrijving
Wil je jouw veerkracht vergroten of werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Kies dan voor de coaching (online of op locatie) van Resilians. Je kan gecoacht worden op persoolijke effectiviteit, communicatie, loopbaan, relaties, werk/ privébalans, verlies, zingeving of leiderschap

Wie betaalt: Je kan LBB hiervoor gebruiken
Kosten: € 900 (incl BTW op basis van jaarcontract).

 

MEEk2: Persoonlijk leiderschap

Beschrijving
Daar waar jij bent, neem je jezelf mee. Of dat nou gaat om je relatie, in je werk, de omgang met je kinderen, vrienden of familie. Door meer inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten en jouw rauwe randjes, leer je nieuwe mogelijkheden verkennen. Mogelijkheden die beter bij jou passen.

Wie betaald: Je kan LBB hiervoor gebruiken
Kosten: € 1.070,- per persoon (incl. BTW)

 

Persoonlijke ontwikkeling

Beschrijving
Het bewust werken aan je zelfontwikkeling helpt je om een inzicht te krijgen in wie jij bent, waar je naar toe wilt en hoe je daar komt. Persoonlijke groei zorgt ervoor dat je nog beter in je vel zit en meer voldoening uit je werk haalt.

Wie betaald: Je kan LBB hiervoor gebruiken
Kosten: Geen extra kosten

 

MEEK2 training : Krachtiger op je werk en thuis

Beschrijving
Heb je het gevoel dat je uit balans raakt door alles wat er speelt in je leven? Pak dan weer de regie op je leven en ontwikkel (nog) meer psychologische flexibiliteit en kracht ( op basis van ACT methodiek)

Wie betaalt: Je kan LBB hiervoor gebruiken
Kosten: €650,- per persoon (incl BTW)

Preventie spreekuur

Beschrijving
Als je het gevoel hebt het dat het mentaal niet helemaal lekker in je vel zit en daar eens onafhankelijk met een deskundige over wil praten dan kan je – zonder tussenkomst van je leidinggevende – een afspraak maken voor het preventie spreekuur van Harry Meijer, de arboverpleegkundige.


Kosten:
 gratis

De gezondheidscheck

Beschrijving
Als je weet hoe gezond en vitaal je bent, weet je wat je kunt verbeteren! Op je werk én daarbuiten. Want veel chronische ziekten en kwaaltjes worden veroorzaakt door slechts tien factoren, zoals jouw leefstijl en gewicht. Wat zijn jouw persoonlijke risico’s? Krijg inzicht in je gezondheid en risico’s met de Gezondheidscheck. Zie het als een APK voor je lichaam. Meld je hiervoor aan bij de preventie adviseur.

Kosten: gratis (max 100 deelnemers op jaarbasis)