Financiële vitaliteit

Financiële vitaliteit en stabiliteit geven je niet alleen gemoedsrust maar helpen je ook onverwachte uitdagingen te overwinnen. Toch kan je door tegenslag er opeens financieel minder goed voorstaan. Dat veroorzaakt spanningen, slecht slapen en als je niet tijdig aan de slag gaat hiermee, kan het je demotiveren. Binnen MEEVivenz weten wij hoe het leven zich kan wenden en welke problemen hierdoor kunnen ontstaan. Eén ding hebben wij echter geleerd : laat het probleem niet oplopen en zoek op tijd online of ‘live’ hulp.

Productaanbod

Vertrouwenspersoon Bestaanszekerheid

Beschrijving
Het kan iedereen overkomen als er onverwachts tegenslag in het leven ontstaat: je komt financieel niet meer rond. Life events kunnen hier een belangrijke rol inspelen. Je kan je anoniem aanmelden bij een vertrouwenspersoon bestaanszekerheid, die graag met je meedenkt en zoekt naar oplossingen, zodat je financieel weer in balans komt.

Wie betaald: MeeVivenz
Kosten: Geen extra kosten

 

Verlofsparen

Beschrijving
Je kan voor de toekomst ook verlof opsparen. Dat biedt je later de mogelijkheden bijvoorbeeld eerder met pensioen te gaan, (tijdelijk) minder te werken, mantelzorg en onverwachte privéomstandigheden, terwijl je salaris wel wordt doorbetaald. Lees de beleidsnotitie eens als je belangstelling hebt hiervoor.

Wie betaalt: MeeVivenz

 

Grip op je Geld

Beschrijving
Op Geldfit vind je gratis informatie over geld in jouw situatie. Ze wijzen je de weg met tips of een persoonlijk advies. Je kan ook anoniem contact zoeken met hen via 0800-8115. Ze denken graag met je mee.

Kosten: Geen extra kosten

 

Seniorenregeling

Beschrijving
MEEVivenz wil haar oudere medewerkers graag ondersteunen om tot aan hun pensioen te blijven werken. Medewerkers kunnen 2 jaar voor het bereiken van hun AOW leeftijd minder gaan werken, terwijl MEEVivenz een deel van de kosten voor haar rekening neemt

Wie betaalt: MeeVivenz

 

Uit de Schulden

Beschrijving
SchuldHulpMaatje helpt! Voorkom dat het erger wordt en vraag zo snel mogelijk hulp. Een deskundige en betrouwbare vrijwilliger helpt je graag weer op weg met je geldzaken. Dan krijg je weer rust. En de hulp is gratis.

Kosten: Geen extra kosten