Zo trots als een pauw!

Als sociaal werker ben je trots op je vak en vind je waardering voor je vak belangrijk. Hoog op je lijstje staat het ophalen van vakinhoudelijke kennis. Dat is precies wat het Expertise Centrum Sociaal Werk je biedt.

Ingeschreven staan in het beroepsregister maken jouw competenties en die van je collega’s zichtbaar. Hierdoor krijgt ons vak een duidelijke plek in de keten van het sociale domein.

Binnen het expertisecentrum kun je kennis en ervaringen opdoen en delen met collega’s. Ook bieden we je toegang tot de scholingsagenda van MEEK2 en actuele kennis met betrekking tot het sociaal werk. Het scholingsplan en -beleid is ook altijd bekend bij het expertisecentrum.

Kort en krachtig gezegd:
Het expertisecentrum is het centrum voor kennis en innovatie voor professionals binnen het sociaal domein breed en in het bijzonder voor de professionals binnen MEEVivenz.

Leer ons kennen. Een aanstekelijke ontmoeting met mensen met passie voor het vak.

Op zoek naar een team dat samen met jou je kennis en kunde op ons vakgebied naar een hoger level kan brengen? Dan zitten we graag even rond de tafel (of via Teams natuurlijk) met je. Want het is met passie én visie dat we er elke dag ten volle voor gaan om jullie te faciliteren en te inspireren tot meer vakbekwaamheid.

Maar genoeg over ons, we luisteren eigenlijk liever naar jouw verhaal. Wat wil jij bereiken?
Dus wat denk je? Tijd voor een afspraak?

Een stukje geschiedenis

Het Expertise Centrum Sociaal Werk is opgericht in 2018 en is ontstaan door een samenwerking tussen MEE en Vivenz. Het Expertisecentrum sociaal werk is onderdeel van MEEVivenz. Meer weten over deze overkoepelende organisatie voor sociaal werk? Kijk op www.meevivenz.nl.